Vi som har problem med vikten vet oftast vad vi bör äta och inte äta. Ändå gör vi inte det som är rätt. Det beror på att problemet sitter i huvudet – och i magen. Därför behöver vi hjälp med att ändra vårt sätt att tänka och se på oss själva. Och veta mer om vad de som inte har viktproblem gör rätt. En livsstilsförändring vi gör – livet ut. Slanka är ditt verktyg för att enkelt hålla fast vid ditt beslut att bli av med dina extrakilon.

Träna in nytt sätt att tänka – övningar som hjälper dig att nå din idealvikt.

Vi bjuder på Slanka TankeTräning – en tjänst på nätet

Viktklubben hjälper dig att ta ett livtag på övervikten, så att du ska lyckas med en varaktig viktminskning! Närhelst på dygnet du själv vill.

Kursavsnitten handlar t ex om att ”Lära sig att säga nej – och ja!” Övervikt sitter inte i magen utan i huvudet ”Bli medveten om ditt kroppsspråk” Ge och få uppskattning ”Höga krav” Det är roligare att vara glad.

Det finns ett starkt samband mellan övervikt och en svag självbild. Slanka TankeTräning handlar om att bli mer medveten om bakgrunden till ditt tänkande och handlande och att stärka självförtroendet och självkänslan. Du behöver byta ut dina negativa tankemönster om dig själv – och det tar lite tid. Räkna alltså med att jobba under 8 veckor med materialet. Målet med Slanka TankeTräning är att du ska se med positiva ögon på dig själv och tycka att livet är roligare och lättare – och att du därigenom får mer kraft att gå ner i vikt.

 

Nina Vestlund är socionom och författare till bl. a. ”Bränn inte ut dig”, chefscoach och utbildare i stresshantering. Med över 20 års erfarenhet av stress och utbrändhet beskriver Nina hur du ska hantera dig själv för att må bra. Nina har producerat ”Slanka TankeTräning” för Viktklubben.