Gå ner i vikt med Slanka

Välkommen till Slanka Viktklubbens nya inspirerande blogg!

I bloggen skriver Slanka Viktklubben om nyheter, för diskussioner, utannonserar tävlingar och ger tips på smarta matrecept som är lycka för gommen, hälsan och figuren. Häng med oss redan från början! Ännu är det inte för sent att gå ned 10 kilo till midsommar. Med Slankas produkter bestämmer du själv takten. Via vår webbshop kan du beställa om du först fyller i en hälsoprofil. Gör din beställning innan kl 10.00 har du oftast din beställning efter 2 arbetsdagar (postens leveranstid).

Läs mer om vilket program du skall välja och hur du går till väga via länken http://http://www.slanka.se/valj-viktprogram//.

Slanka hjälper dig att snabbt nå en ny lägre vikt och fungerar även som ett verktyg för att lyckas hålla den nya vikten. Slankas produktsortiment innehåller varken aspartan, gluten eller sojamjöl och är en en högkvalitativ, effektiv och säker VLCD-produkt. Slanka uppfyller Livsmedelsverkets krav på VLCD.

 

Share this post