Viktminskning med Thorbjörn

Inspireras av Thorbjörns viktresa

Thorbjörn har minskat från 95 kg till dagens slanka och klädsamma 70 kilo. ”Det är min fåfänga som driver mig. Jag har gått från 91 cm i midjemått till 80 cm och nu har jag samma storlek som ung grabb”, berättar Thorbjörn Hallström och fortsätter ”Sit-ups några gångar om dagen gjorde susen för magen. Pröva Slankas kycklingsoppa – den är min favorit!”

Viktminskning en process Viktminskningen och livsstilsförändringen har genererat ett nytt intresse för kläder och mode. Thorbjörns nya garderob består av flertalet måttbeställda västar, kostymer och kavajer som han låtit sin skräddare sy upp. Det nya modeintresset har uppmärksammats av kollegor som berömt Thorbjörns förändring.

Under den senaste jobbkonferensen stal Thorbjörn hela showen med sin förändrade person. Det strålar verkligen av glädje och självförverkligande kring Thorbjörn när han besöker Viktklubbens mottagning. Vi frågar Thorbjörn om han kan delge våra läsare några tips för ett lyckat viktarbete och hans svar är: 1) Det gäller att bestämma sig. 2) Skaffa dig bra dagliga rutiner och håll dig till dem.

Gör som Thorbjörn – skriv till oss och berätta din vikthistoria så publicerar vi den på Facebook eller på bloggen!

Viktminskning med Thorbjörn

Viktminskning med Thorbjörn

Share this post