Sivs Slanka tips

Siv har gått ned 15 kilo med hjälp av soppor och shakes. Så här berättar Siv för oss idag:

Jag har hållt min vikt länge. Här är mina tips:

Kontrollväger mig en gång i månaden. Visar vågen på plus justerar jag vikten med en gång. Jag älskar mat och dryck och tar gärna ett glas rosévin. Men det märker jag ger utslag på vågen! Vin innehåller många kalorier och ofta kan ett glas bli fler.
Siv delar gärna med sig av sina smarta hålla-vikten-tips till Slanka Viktklubbens kunder:
1) Man måste bestämma sig. Det finns inga ursäkter att man skall börja banta på måndag. Börja på en gång!
2) Promenera och cykla dagligen.
3) Justera eventuell viktuppgång med Slankas soppor och shakes.
4) Var måttlig med mat- glöm inte bort att samma devis gäller för dryck! Reparera i tid.
IMG_1254

Share this post