Förändrade sitt liv- på 5 månader

kristofferbilden

Förändrade sitt liv – på 5 månader

Jobbigare vardag, större risk för sjukdom och allmänt trött.
Kristoffer Kilegren bestämde sig för att göra någonting åt sin övervikt.
– Hjälpen var närmare än jag trodde, säger han.

Kristoffer Kilegren fortsatte att öka i vikt och vid 26 års ålder led han tillräckligt mycket för att känna att han behövde göra en förändring.
– Jag hittade Slanka via internet. När jag läste om dem lät deras viktminskningsmetoder bättre än andra jag hört om, det kändes som att jag skulle kunna klara av det. När jag sedan såg att jag hade en coach i Östersund vilket ligger nära min hemort Krokom bestämde jag mig för att ta tag i problemet. Fem månader senare är jag verkligen glad att jag gjorde det.

”Gick ner i vikt varje vecka”

Kristoffer hade tidigare inte testat någon viktminskningsmetod men hittade rätt på första försöket med Slanka.
– Jag drog ut lite på att ta tag i problemet men när jag väl gjorde det lyckades det på en gång. Jag gick ner i vikt varje vecka under de fem månader jag körde med Slanka. Jag kände ändå inte att jag var särskilt hungrig under tiden, drinkarna och barsen höll mig faktiskt mätt. Att det smakade gott gjorde inte direkt saken sämre heller. Kombinationen med själva produkten och hjälpen jag fick av min Slanka-coach var perfekt och gav resultat direkt.

Hjälp dygnet runt

Att ha en Slanka-coach hjälpte Kristoffer att följa upp sin träning och uppnå sina mål.
– Jag träffade min coach en gång i veckan där vi gick igenom mitt upplägg. Det kändes som en stöttepelare att ha hennes hjälp. Att veta att jag bara kunde ta upp telefonen och ringa henne om jag skulle stöta på problem kändes riktigt bra. Att jag skulle gå ner så mycket i vikt som jag har gjort trodde jag aldrig.

kristoffer_klar23

 

Share this post