Emma Svanholm – Slanka Viktklubbens nya bloggare

emmabild1

Slanka Viktklubben kan presentera Emma Svanholm som är vår nya bloggare. Emmas blogginlägg kommer handla om hur hon lyckats med sin livsstilsförändring.

Emma har gjort en fantastisk viktresa och förlorat över 8 klädstorlekar tack vare Slanka kombinerat med rådgivning. Idag tränar Emma regelbundet och äter en sund hälsosam kost. Dock poänterar Emma att hon alltid ser till att ha några Slanka Milkshakes eller Soppor i väskan. Planering och förberedelse är tillsammans med motivation de tre viktigaste hörnstenarna för att lyckas med sin viktminskning och fortsätta leva ett hälsosamt liv.

 

För att lära känna Emma bättre kan du se på hennes tre filmer som handlar om hennes viktresa med Slanka och rådgivning från Slanka Viktklubbens Slanka-coach Lena Villaume:

Del 1

Del 2

Del 3

 

Här kan du se ytterligare en film om Slanka och Emmas viktresa

Emmas Slanka-film

Önskar du också rådgivning för att göra en livsstilsförändring? Hör av dig direkt till Slanka-coach Lena Villaume och boka in en tid för ett personligt möte på Viktklubben eller flexibel rådgivning via Skype: 0707-60 30 01

Share this post