Lena Larsen tappade 31 kilo med Slanka

Det fullkomligt strålar om Lena Larsen som besökte Slanka Viktklubben häromdagen. Hon berättade att hon totalt gått ned 31 kilo med hjälp av Slankas Milkshakes, Soppor och Måltidsbarer. Lena berättade att hon precis varit ute och storshoppat eftersom hon behövde byta ut hela sin garderob. Hon bestämde sig att ta tag i sin vikt då en vän som också hade probkem med övervikt inte längre kunde gå. Det blev avgörande för att Lena skulle ta tag i sin hälsa- en gång för alla.

Vi ber Lena berätta hur hon gick till väga för att lyckas med sin livsstilsförändring.

 

Lena Larsen startade upp sin viktresa den 20 Augusti då hon startade med 3 veckor Slanka Maxi och bytte ut samtliga måltider mot Slanka. Efter den rivstarten gick Lena över till Slanka Kombi då hon fortsatte äta 3 Slanka Måltider per dag – hon varvade mellan Slankas Måltidsbarer, Soppor och Shakes + en mindre portion mat enligt tallriksmodellen.

Under Slanka Kombi tiden har Lena också jobbat med mentala verktyg då hon varit en flitig användare av Slankas App och Slanka Tanketräning. Det gäller att jobba med sitt tänkande och att hela tiden planera sitt ätande. Lena säger att hon alltid har en Slanka Måltidsbar i handväskan – ifall hon är ute på stan och inte har tillgång till bra mat-alternativ. Då finns det inga ursäkter att inte lyckas! Lena har använt Slanka Måltidsbarer även när godis-suget varit som värst – och konstaterar att man inte behöver äta upp hela baren för att känna sig tillfredsställd.

 

Några andra tips som Lena också tipsar om är cocktail-tomater och miniriskkakor. Mycket bättre alternativ än chips och annan plock-mat.bild19

 

Share this post