Camilla Filipoff har tappat alla sina graviditetskilon med Slanka

bild13

Camilla Filipoff besökte Slanka VIktklubben idag den 8 April och konstaterade att hon tappat alla sina graviditetsklon – ”Äntligen” – utbrister hon glatt!. Camilla ser fantastisk ut och det är svårt att tro att hon nyligen varit gravid.

Totalt har Camilla gått ned hela 12 kilo och vi frågade henne hur hon gått tillväga:
”Jag började med Slanka Maxi under 3 veckor i Januari och kombinerade Slankas Soppor och Milkshakes, totalt 3 per dag + 3 liter vatten. Under denna tid satsade jag också på att få vardagsmotion varje dag – men utöver det tränade jag inte under Slanka Maxi-veckorna.”

Efter denna rivstart fortsatte Camilla med Slanka Kombi under 3 månader då hon åt 3 Slanka per dag + en mindre måltid på 400 kcal. Under denna tid trappade hon upp vardagsmotionen till att springa ca 2- 2 1/2 mil per vecka på sitt löpband.

Vi frågar Camilla och hon vill berätta om sina bästa tips för Slanka Viktklubbens läsare och hon svarar:

” Var ärlig mot dig själv. Inget fuskande – var stenhård. Var också nogrann med att få i dig 3 liter vatten per dag.”

bild-23

Share this post