Ny Vikt – Ny Hälsa – Nytt liv!

Slankas livsstilsprogram är för dig som vill ha ny vikt eller hjälp att behålla den du har, få en ny hälsa och nytt liv. Livsstilsprogrammet ger dig verkktygen för att skapa en hållbar livsstilsförändring, där dina mål och resultat alltid är i fokus!

 

Slanka-livsstilsprogram

Fyra nycklar till din livsstilsförädring!
Programmet ger dig verktyg och inpiration för personlig utveckling och livsstilsförändring. Inspiration och verktyg uppbyggt kring de fyra nyckelområdena:1) Kost
2) Fysisk Träning
3) Mental Träning
4) Må bra

 

Slanka Viktklubbens coacher Jeanette och Lena guidar dig genom programmet och har ett coachande förhållningssätt och utgår från en helhetssyn i beteendeförändringar – i såval tankar, känslor och handlingar.

Bra energi!

Basen för en bra livsstil är bra energi. Bra energi får vi genom det vi stoppar i oss, maten vi äter. Men också från att vi rör på oss, vårt allmäna välmående men framförallt att vi har balans i våra SMAK-faktorer, dvs vår självbild, målbild, attityd och känsla – grunderna i mental träning.

Slanka Viktprogram och produkter
Ett centralt verktyg i Livsstilsprogrammet är Slankas olika viktprogram. Du kan använda dig av ett eller flera av Slankas viktprogram under din livsstilsförändring. Bestäm tillsammans med din Slanka Coach vilket av Slankas kostprogram som är optimalt för dig och dina målsättningar.

Slanka Maxi
Slanka Kombi
Slanka 5:2
Slanka Balans

Du bestämmer själv hur

Som kund till Slankas livsstilsprogram får du egen individuell livsstilsplan, coachning i att sätta mål och uppföljning av såväl mål som plan av din Slanka Coach. Hur du vill bli coachad bestämmer du själv med din Slanka Coach.

För mer information hör av dig på info@viktklubben.se eller ring 0707 19 32 00

Med dina mål och resultat i fokus!

Share this post