Upptäck vad Slanka Kokosolja kan göra för dig!

Kokos+burk_2

Om kokosolja
Kokosolja är en mycket intressant olja för hälsan, främst tack vare det höga innehållet av laurinsyra (finns även i bröstmjölk), med låg smältpunkt, samt kaprylsyra. Den är mycket värmetålig, oxiderar inte och tål höga temperaturer 198 °C utan att förändras, vilket beror på att ca 96 % av fettet är mättat (övriga ca 90 %). Kokosolja innehåller olika mängd kopra och finns i olika kvaliteter.

Om Slanka Kokosolja
Högsta kvalité av kokosolja, kallpressad, 99 % ren. Utsökt för mat och bak. Bra fett att steka i. Slanka Kokosolja tål höga temperaturer. Osar inte. Härsknar inte.
Den färdiga kokosoljan produceras i Sverige. Slanka Kokosolja kommer som råvara från Indien. Utvinns ur den färska kokospalmens frukt, kopran, det vita i kokosnöten. Kokosolja är ljust gul i naturligt skick. Slanka Kokosolja behåller den ljusgula färgen då den inte är blekt eller härdad. Innehåller 96 %, mättade medellånga fettsyror (MCT-fett). Slanka Kokosolja finns med smörsmak eller neutral smak (ej kokossmak), båda passar för matlagning och bak. 500 ml miljövänlig plastburk. Neutral är dessutom bra för hudvård. Smörsmaken är unik och fantastisk i matlagningen!

Slanka_3_symboler_smal
Förvaring av kokosolja
Slanka Kokosolja härsknar inte och bildar inte transfetter. Lång hållbarhet. Låt kokosoljan stå svalt. Slanka Kokosolja passar perfekt för sommarhuset, i båten, husvagnen och annat friluftsliv. Kräver inte förvaring i kyl.
Slanka Kokosolja med Slankas Vikprogram
Slanka Maxi 2 tsk/dag
Slanka Kombi 2 msk/dag
Slanka Balans 2-3 msk/dag
5:2-dieten 2-3 msk/dag under 5-dagarna och 2-dagarna äter du 2 tsk/dag
Dela upp kokosoljan på 2 – 3 gånger/dag.
Börja med mindre mängd , t ex 1 tsk kokosolja, för att magen ska vänja sig.
Läs mer om Slankas viktprogram

soppan
Om Slanka
Vår verksamhet är certifierad enligt IP Livsmedel. Det innebär att vi har åtagit oss att följa en rad tuffa regler om livsmedelssäkerhet och spårbarhet. Att kraven uppfylls kontrolleras av ett oberoende certifieringsorgan som i sin tur har granskats av myndigheten SWEDAC. GC-nr 01-25960.

Share this post