Håll vikten tips i Påsk!

Påskens högtid kan vara en riktig utmaning för alla som kämpar med en livsstilsförändring och ett lättare liv. Under påsken äter svenskarna hela 6 000 ton godis och handlar mat för 7,4 miljarder kronor.
– Att hålla vikten under våra mathögtider kan vara svårt, men det går. Tre viktiga framgångsnycklar för att hantera alla frestelser under påsken är att planera när du ska unna dig något extra, att äta regelbundet även under högtider och att motionera. Ta gärna en Slanka innan Påskbordet – så minskar risken att du överäter på festen.
Du kan med fördel byta ut en eller flera måltider mot Slankas shakes, soppor och måltidsbitar. Du får endast i dig 170 kcal men 1/3 av dagens näringsbehov i vitaminer, mineraler och spårämnen. Här kan du smidigt handla från Viktklubbens webbshop.
Glad Påsk!

bild 3

Share this post