Drick inte tomma kalorier

Nu är tiden inne för rosévin och härliga grillkvällar, uteserveringar m m. Fortsätt att vara försiktig med tomma kalorier. Alkohol t ex innehåller näst efter fett flest kalorier. Fett innehåller 9 kcal/gram, alkohol 7 kcal/gram, protein och kolhydrater 4 kcal/gram. Ett par glas kan enkelt motsvara ett härligt grillspett tillsammans med läcker sallad och dressingen ovan. Nöj dig med ETT glas av bästa vin och njut – och spara in på kalorierna.
Sommarmiddagarna tenderar att bli ganska sena och man faller lätt för att äta extra av det hembakade brödet, pajen, nötterna m m.

Grunda gärna med en Slanka runt sextiden så faller du inte lika lätt för frestelserna. Du har väl inte missat Slankas nyheter, Thaisoppa med Kyckling och Grön soppa med Spenat och Broccoli. Det finns även två läckra puddingar: Chokladpudding samt Mango/Kokos Pudding. Här kan du enkelt beställa från Viktklubbens webbshop.

mango-kokos-choklad-puddingSlanka-gron-thai-soppa_krak

Share this post