Belöna dig själv för din framgång och livsstilsförändring!

bild kopia 15Belöna dig själv med motion – och en Slanka

Med hjälp av kroppens fantastiska belöningssystem når du dit du vill. Endorfiner, serotonin, oxytocin, dopamin och liknande signalsubstanser utlöser välbefinnande. De aktiveras när du tränar och när vi äter fett, socker och choklad.
Valet är ju givet för oss som har problem med vikten – eller hur?

Starta upp träningen lite lugnt, ta inte i så du spricker. Börja med två gånger i veckan. Sedan tre gånger i veckan. Och efter ett tag smyger du in en extra promenad lite här och där. Och snart blir du beroende.

Den omedelbara och direkta belöningen ordnar kroppen på egen hand.  Tänk vad lite signalsubstanser kan göra! Man känner sig inte bara piggare och gladare efter en powerwalk eller träningspass – man känner sig riktigt snygg och smart också!
Du kan med fördel välja att byta ut 5-11 måltider i veckan mot Slankas måltidsersättningar – du får i dig fullvärdig näring och blir mindre sugen på onyttigheter och snabba kolhydrater.
Här kan du göra din Slanka beställning

Share this post