En god nyttig efterrätt: Slanka Chokladpudding

Proteinpudding

Slanka finns nu även som en proteinpudding i ljuvlig chokladsmak! Slanka Chokladpudding innehåller endast 180 kcal men är fulladdad med näring, 1/3 av dagens näringsbehov i form av mineraler, vitaminer och spårämnen.

Att ändra livsstil skall vara kul och lustfyllt. Nu kan du njuta dig ned i vikt – men ändå unna dig en god Chokladpudding! Du kan äta Slankas puddingar under alla Slankas Viktprogram; Slanka Maxi, Slanka Kombi, Slanka 5:2 och Slanka Balans.

För bästa resultat: Blanda med 2 dl kallt vatten och vispa med en elvisp, sätt in i kylen/frysen och vänta 20 minuter. Ät, njut och kom i form! Vilken blir din favorit?

ps. Slankas proteinpudding finns även i underbar Mango/Kokospudding.

proteinpudding mango-kokos-pudding-320x240

 

Share this post