Kom i form under semestern!

beach2016

Semestertiden är en perfekt tid för en nystart!
Varför inte ge sig själv en riktigt bra present – att gå ned de där extrakilona som man så länge retat sig på. Ta först reda på om din vikt är okej – eller om du behöver göra någoting åt den.
Det behöver inte vara så svårt att gå ned i vikt – eller hålla den nya lägre vikten – byt ut en eller flera måltider mot Slankas goda lågkalorimat. Finns som mättande och näringsrika soppor, shakes, proteinpuddingar och måltidsbitar.
Det bästa är att Slankametoden är flexibel och effektiv. Du märker snabbt resultat och motivationen går upp i topp! Välj att byta ut samtliga måltider under en period – och rasa i vikt. Eller att byta ut en eller flera måltider om dagen/veckan mot Slankas lågkalorimat.

Slankametoden – eller Slanka Deli Diet är precis vad produkten säger – den smakar gott och den gör dig slankare!

För mer info, få in på www.viktklubben.se

IMG_1576Proteinpuddingbild kopia 15

Share this post