Gör det nu!

bild kopia 15thaisoppa

GÖR DET NU!
Har du lagt på dig några onödiga kilon under sommaren? Lätt hänt, framför allt om du haft oturen att drabbas av en regnig semester. Så säg nu till dig själv: Nu sätter jag mig själv i centrum, nu ska jag ta mig och min situation på största allvar – och jag sätter igång omedelbart!

Förutom kontroll på ditt ätande, med Slanka-maten som effektivt starthjälpmedel – och därefter som ett naturligt inslag i din mathållning fem till sju gånger i veckan – ska du också skaffa dig rutiner vad gäller motion. Det behöver inte vara tråkigt. Och du kan göra det enkelt för dig. Ta t ex vara på tiden för skön motionsform utomhus.

Här kan du handla din Slanka mat.

Blir det inte 30 minuters daglig promenad i ett svep, så ta 15 minuter två gånger om dagen. Tips för ökad rörlighet och midjemassage: Skaffa en rockring, rocka under nyhetsprogram eller film på tv.
Hjärnan behöver signaler om att det är nya rutiner som gäller – så upprepa ett enkelt rörelseprogram varje morgon. Det räcker med tio minuter. Och du, gör som katten och stretcha i sängen innan du stiger upp!

Share this post