Frossa i det goda! Gå ned i vikt

bild 2 kopia 8bästaviktminskning

Än är det inte för sent med läckra grillkvällar. Det marina fettet är nyttigt och lax mättar bra. Gör fiskspett och blanda lax, vit fisk, champinjoner, lök, cocktailtomater, grön paprika och ananasskivor. Pensla med grillolja och goda kryddor. En kvist fransk dragon sätter piff på fisken. Servera med bulgur kokad i buljong för en läcker smak.

Grönsaksdiskarna dignar av godsaker. Leta efter majrova och kålrabbi. Jättegott i sallad eller som den är. Pröva rättika och hyvla med osthyveln – ett lass tunna skivor på hårt bröd som pålägg. En nypa havssalt ovanpå smakar extra gott.

Tärna sellerirot och koka i lättsaltat vatten. Bara några minuter, det får inte bli för mjukt. Blanda med tärnat äpple och häll över en god vinegrätt. God ljummen sallad som passar både till kött eller fisk.

Och efter det en god dessert! Varför inte en Slanka Mango/Kokospudding  fulladdad med protein och näring!

proteinpudding mango-kokos-pudding-320x240

Share this post