Hitta motivationen till en livsstilsförändring

”Igår kväll smidde jag tusen planer.
I morse gjorde jag precis som vanligt”

KINESISKT ORDSPRÅK

Många är hur bra som helst på att drömma och påbörja saker. Problemet är att det är svårare att lyckas fullfölja sin plan. Alla människor tappar lust, energi och handlingskraft emellanåt. För att lyckas motivera sig själv när allt går emot, att hitta kraft och kreativ lust handlar mycket om självförtroende. För att öka sitt självförtroende handlar det att aktivt ”välja”. Ingenting blir lättare av att blunda och skjuta upp allt framför dig till en annan dag. Ta små steg. Oftast är det svåraste att ta på sig träningskläderna. När du väl är ute – gå det oftast av sig självt!
Glöm inte att vi måste handla först innan motivationen infinner sig. Vi tappar ofta sugen för att vi fokuserar på vad vi vill göra istället för att fokusera på det vi redan gör. Lär dig uppskatta saker och ting. Skapa en lista på dina styrkor – synliggör dom! Hjärnan tror det vi vill att den skall tro. Det skapar en konkret inspirationskälla. Livet handlar inte om att hitta sig själv. Livet handlar om att skapa sig själv. Det innebär att du måste ta hand om dig själv och förverkliga dina drömmar.

bild 2 kopia 7

Om du vill gå ned i vikt – gör det enkelt för dig. Byt ut en eller flera måltider mot Slankas goda shakes, soppor, måltidsbitar och puddingar. Här kan du enkelt handla i webbshopen.

Här kan du läsa om andra som lyckats gå ned med Slanka Viktklubben!

Share this post