De bästa resultaten

bild 5 kopia 6

SEMESTERLÖFTEN ÄR BRA. MEN DET ÄR INGEN KATASTROF ATT BRYTA DEM.

Lovade du dig själv att komma i bättre form i sommar? Skulle du springa varje dag och äta mer grönsaker?
Ge inte upp om du tillfälligt faller tillbaka i gamla dåliga vanor. Se det som en lärdom – om hur svårt det är att byta livsstil. Och det är bättre att börja om tio gånger än att tro att det är kört och inte försöka på nytt. Och varför skulle inte du kunna lyckas när så många andra gör det? Självklart ska även du tillhöra vinnarna!

Gör det enkelt för dig. Varför inte prova Slanka Maxi och få en rivstart på din viktminskning!
Här kan du handla din Slanka mat.

DE BÄSTA RESULTATEN
Mina kunders resultat är glädjande nog överlag goda. Men statistiken visar alldeles tydligt att det är kombinationen Slanka-mat och rådgivning/personligt stöd, enskilt eller i mindre grupp, som givit de både snabbaste och mest långsiktiga resultaten.
Som du vet: Problemet med övervikt sitter i huvudet, inte i magen. Det är därför den mentala inlärningen och träningen, som vi ägnar oss åt under träffarna, är så viktig. Dessutom stöttar vi varandra, har intressanta tankeutbyten – och har ofta väldigt kul tillsammans.

Här hittar du Slanka Viktklubbens rådgivningstjänster.

Share this post