Möt Jeanette – Slankas tränings- och näringsexpert!

För att inspirera dig till en slankare och hälsosammare vardag och livsstil kommer Jeanette att återkommande synas och tala om träning och hälsa. Med 20 års erfarenhet av träning inom gymnastik och långdistanslöpning samt flerårigt arbete med VLCD och Slanka känner hon till alla fällor och ursäkter. Med Slanka gick hon ned 20 kg.

Jeanette har själv erfarenhet av överviktsproblematik, som från början kom i samband med en träningsskada.
”Eftersom jag vid den tidpunkten inte hade koll på mitt energiintag och fortsatte äta som en högenergiförbrukare stack vikten iväg och blev alldeles för hög” berättar Jeanette.

Hon fortsätter: ”Min egen erfarenhet är att om man en gång haft viktproblem och är matglad – så får man alltid se upp och hålla efter sin livsstil, det är en färskvara, precis som konditionen! Hälsa och god livsstil är aktiva val du behöver välja – varje dag! Ibland är det lätt – och ibland behöver man den där extra pushen.

Slanka är ett utmärkt verktyg i en hälsosam livsstil där också träning och rörelse är självklara byggstenar. Träning skall framförallt vara rolig och lustfylld. Sätt inte ribban för högt – den träningen som blir av är den bästa!

Många tittar på träningsvideos men gör inte övningarna själva – man köper träningsredskap men låter dom ganska snart ligga och damma i något hörn eller skåp. Så kommer det inte bli den här gången – nu kör vi! Let´s Slanka!”

Jeanette, Stockholm

Här kan du läsa mer om Jeanettes viktresa med Slanka.

Vill du också gå ned i vikt med Slankas goda och effektiva smalmat? Här kan du läsa mer om Slanka och du hittar även Slanka viktklubbens webbshop – leveranser varje dag.

Share this post