Slankas goda gröt är på tillfälligt besök- se till att ladda upp förråden!

 

Många saknar den goda Äppelgröten. Det är därför med glädje som Slanka Viktklubben lanserar den på nytt som säsongsvara. Och vad passar väl bättre än en god och mättande grötfrukost nu när vardagen är här och hösten närmar sig!

Gröten innehåller glutenfria havregryn och små tuggvänliga äppelbitar och har en fin smak av kanel. Enkel att variera med olika nyttiga tillbehör, t ex en klick yoghurt/kvarg, dadlar i fina bitar, hackade nötter/fröer, hallon, blåbär, svarta vinbär, bananskivor och mycket mer (ej på Maxi).

180 kcal per portion – funkar alltså utmärkt på Maxi.

Tillredning: Blanda påsens innehåll med 1dl ljummet vatten, rör om. Värm max 1 min i mikro, rör om till fin grötkonsistens.

Gröten är laktos- & glutenfri. Innehåller ej acesulfam K.
Beställ smidigt från Viktklubbens webbshop: www.viktklubben.se – leveranser skickas varje dag

Share this post