Prova Slankas ljuvliga Vaniljpudding!

2-3 portioner
Ingredienser
2 påsar Slanka Vaniljshake
3/4 tsk mald kardemumma
1 ägg
2 msk Slanka kokosolja (smält)
Om man önskar kan man öka mängden kardemumma och eventuellt tillsätta rivet skal av citron.

Blanda  2 Slanka Vaniljshake med endast 4 dl vatten. Tillsätt ägget i en separat skål och vispa kraftigt tills det blir skummigt och fluffigt. Rör sedan ner äggskummet i vaniljshaken. Tillsätt kardemumma och kokosolja. Blanda alltsammans väl.
Pensla en form 25cm i diameter med kokosolja.
Grädda i 20 min i 200C.
Konsistensen påminner mera om Vaniljpudding, men om man vill ha fastare konsistens så minskar du på vattnet och tillsätter ett ägg till.
Avnjutes med färska bär och eventuellt en klick med grekisk yoghurt.

Vill du också prova att göra Slanka Vaniljpudding? Beställ Slanka Vaniljshake här!

Share this post