Guns favorit – Slanka Chokladshake- lika god varm som kall!

Gun Nilsson – Slankas Novembermodell – är nu inne på sin första vecka på Slanka Maxi,  och har hunnit prova flera av Slankas olika smaker. En av hennes favoriter är Slanka Choklad. Lika god  – varm som kall.

För att variera Slanka Choklad kan du spetsa den med en aning chili, kardemumma, pepparkakskrydda (utan socker), kanel eller lite snabbkaffepulver. Våga testa du också!

Om du inte går på Slanka Maxi kan du även prova lakritspulver (finns på hälsokostaffären). Det är bara din fantasi som sätter gränserna! Du vet väl att du kan få en ny Slanka varje dag! Här kan du hitta mängder av inspiration till att variera din Slanka!

Idag är Gun inne på 4:e dagen på Slanka Maxi och imorgon får ni en uppdatering på hur det går för vår modell – och hur det känns för den stundande helgen!
Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun kommer gå på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD(Very Lov Calorie Diet).
Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält. Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette.
En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka Viktklubben? Häng med på viktresan och handla här!

Share this post