Gun tipsar dig – så här står jag emot frestelserna på kvällen

Dagarna med Slanka Maxi går finfint. ???? Kvällarna framför tv:n kan bli en utmaning, då sambon gärna vill ha något gott att äta, men han har varit snäll och bara ätit frukt. Men jag kan ju erkänna att en clementin har väl aldrig doftat så gott som nu. ???? Då gäller det att dricka vatten istället, för att skingra tankarna och suget efter frukt.

Försöker också ha något att greja med på kvällarna när sambon gottar sig, så nu har stickningen kommit fram och det får bli en enkel halsduk i reflexgarn, som kan behövas nu i mörka tider. ????

När det gäller träning får jag ju ta det lite försiktigt med mina onda leder och när det var busväder häromdagen, valde jag att gå på promenadbandet jag har. Vovven Oskar tycker också detta är kul, så han satt och väntade på sin tur och fick sen gå en liten stund. ???? Så hittills har denna första vecka funkat bra .

Viljan och inställningen till denna viktminskning är ju så viktig och med hjälp av viktcoachen Jeanette, som stöttar varje dag, så går allt lätt. Nu stundar helgen, så må så gott alla. ❤

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun kommer gå på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD

(Very lov calorie diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält. Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!

Share this post