Gun har tappat hela -6,2 kg första veckan på Slanka Maxi

Första veckan med Slanka Maxi har gått jättebra och helgen har varit härlig med fint väder, men det har varit kallt!!!      Då var det gott med en varm soppa när man kom in.

Trots vår vana med fredagsmys och goda middagar (då jag har en sambo som älskar att laga mat) klarade jag att motstå detta. Min motivation är på topp och sambon stöttar mig i detta. Har skjutit fram måltiderna så jag tar bara kaffe  direkt på morgonen. Då kan jag i och med detta, ta ett mål framför tv:n på kvällen. Fredagsmyset blev denna vecka en Slanka Jordgubbshake.

Vågen visar riktigt bra resultat – 6.2 kg – även om jag vet att de första dagarna är det mest vätska som försvinner. Men bara att få se vågen visa så stor viktnedgång, gör ju att man blir inspirerad att fortsätta. Nu kör vi andra veckan! ”

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD
(very lov calorie diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka? Häng med på viktresan och handla här!

Share this post