Slankas novembermodell: jag är mer motiverad än någonsin!

En ny leverans av Slanka anlände med DHL idag, så nu har jag produkter för resten av tiden – fram till den 28/11 – då jag nått mitt första stora delmål – tre veckor på Slanka Maxi.
Otroligt hur lätt allt har gått hittills och det är så kul att känna att kläderna redan sitter lösare på kroppen. Ska bli intressant att se vilken storlek jag landar på. Kanske man kan köpa sig nåt snyggt till julens högtider. ????

Nu har snön kommit till västra Värmland och idag hade jag sällskap av ena barnbarnet på skogspromenaden. När vi kom in var det dags för lunch och då stekte jag pannkakor till grabben och det var helt ok att laga mat till honom utan att själv äta .
Jag tog en kopp kaffe och en Slanka shake när han hade åkt hem.

Min plan är att efter 3 veckor med Slanka Maxi  stegvis att gå över till Slanka 5:2. Det innebär att jag äter 3 Slanka måltider 2 dagar i veckan och ”äter vanlig mat” under 5 av veckans resterande dagar.

Med ”bra mat” menar jag naturligtvis mat som är nyttig – man sparar in mängder med kalorier på att tänka på portionsstorlekarna. Fokusera på att välja rent protein som skaldjur, fisk, fågel, kött, ägg och byta ut potatis, pasta och bröd mot bättre alternativ som grönsaker ovan jord. Nu när jag kommit igång så bra vill jag ju inte förstöra detta. Min motivation är starkare än någonsin – att byta livsstil. 🙂
Nu kör vi!
Vill du också gå ned med Gun och Slanka Viktklubben? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gun kommer gå på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna avtar kraftigt och man känner sig piggare. Samtidigt skyddas muskelmassan vid viktminskningen. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gun kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gun och Slanka Viktklubben? Häng med på viktresan och handla här!

Share this post