Möt Rasmus och Christofer – Slankas Aprilmodellers väg mot bröllopsformen

Hej alla!

Här har ni Rasmus 25 år och Christofer 24 år boendes på Västkusten.
Vart skall vi börja och varför skriver vi här? Vi har nu varit ett par i två år ganska exakt och det har ju såklart varit och är helt fantastiskt. Men det har också gjort att vi båda har ökat i vikt alldeles för mycket tack vare för många myskvällar i veckan och de där extra portionerna som man kanske inte hade behövt att ta.

Sen är det även så att vi båda har haft stora problem med vikten innan vi träffades!
Christofer bantande ner sig 42 kg på ett år men inte på ett hälsosamt sätt och Rasmus Gjorde en Gastric Bypass 2012 som tyvärr inte blev bra p.g.a. komplikationer. Nu är vi båda ca 20 – 25 kg överviktiga och känner att vi båda inte alls mår bra.

Varför Slanka Maxi?

Vi har tidigare provat de flesta dieter/pulver m.m – men tyvärr har inget har fungerat för oss.
Vi testade att smaka på Slankas produkter och hade väl inte jättestora förhoppningar då VLCD produkter inte brukar vara allt för goda. Men jisses så fel vi hade, Slankas produkter smakade faktiskt gott och mättade bra.

Nu är vi redo för en förändring
Den 9/6-18 skall vi gifta oss och såklart blir det ett stort och fint bröllop. Men vi vill verkligen hitta tillbaka och gå ned i alla fall 20 kg vardera och hitta en sundare livsstil.

Så vi bestämde oss för att kontakta Slanka och nu ska vi köra 3 fantastiska veckor som garanterat kommer bli utmanande för oss båda,

Nu har en vecka redan gått och ni undrar säkert hur det har gått för oss?

Efter 1 vecka visade vågen på – 4,7 kg på mig Rasmus och – 3,1 kg på Christofer, vilket faktiskt känns riktigt bra för oss båda. Som vi skrev innan så jobbar jag som tågvärd vilket betyder att jag reser nästan runt hela Sverige och är borta mycket på hotell. Och på hotellen har vi ju fri tillgång till allt mat, men har faktiskt lyckats att bara gå förbi och ta mig en kopp kaffe. För att sedan göra något annat.

De sista dagarna har faktiskt varit rätt jobbiga för mig då vi tyvärr har haft både haveri med vårt lok och även rätt långa förseningar. Men trots detta lyckades jag hålla mig till Slanka Maxi!

Hade även ett peppsamtal med vår fantastiska Jeanette Ceder som hjälper oss igenom detta.

Ps gillar ni chokladpudding så rekommenderar jag absolut Slankas Chokladpudding! Jisses så god den är.

Kram på er så hörs vi om ett par dagar igen.

Kram Rasmus

 

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slankar? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slankar? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Rasmus och Christofer går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Rasmus och Christofer kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Share this post