Vi har redan tappat -12 kg tillsammans vecka 2 på Slanka Maxi

Hej bloggen!

Torsdag och dags för invägning. Vågen visade 114 kg för Rasmus och 94,5 kg för Christofer, vilket innebär att jag Rasmus har gått ned -1,3 kg denna vecka och Christofer har gått ner -2,4 kg.
Vår totala viktnedgång på efter 2 veckor på Slanka Maxi är – 6 kg vardera vilket innebär att vi tillsammans rasat hela -12 kg (!) på den korta tiden.

Jag, Rasmus har senaste två dagarna känt mig lite trött och matt men fick tips av coachen att vara noga med att dricka 3 liter per dag. Vattnet har enorm betydelse för välmåendet under Slanka Maxi. Om man inte dricker allt vatten kan man visst bli trött och håglös, få huvudvärk.

Ibland kan det vara svårt i mitt jobb som tågvärd att hinna med att dricka allt vatten. Lägg därtill att jag har en magsäcksoperation sedan tidigare som gör det svårt att dricka stora mängder samtidigt.

Vi fick därför ett bra tips från coach Jeanette om en bra app som påminner en att dricka vatten. Här är länken till den om du också vill prova: https://itunes.apple.com/se/app/dricka-mer-vatten-denna-app-påminner-dig-att-dricka-vatten/id1099182879?mt=8

Det är viktigt att variera sina smaker på Slanka Maxi- speciellt när man ska köra några veckor på helfart. Därför var ett annat bra tips vi fick var att på Slanka Viktklubbens hemsida finns en länk till hur man kan variera sina Slanka shakes och soppor, här hittar du tipsen: https://viktklubben.se/tips-recept/fler/

Idag fick vi även leverans via posten på en väldans massa kalorifria nudlar. Paketet vägde 12 kg och tänk att vi som par tappat all den vikten tillsammans. Underbar känsla!

Nu kör vi på och börjar den 3:e veckan!

// Kram Rasmus

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Rasmus och Christofer går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.
3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Rasmus och Christofer kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Rasmus, Christofer och Slanka? Handla här!

Share this post