Nu kör vi på

Hej alla Slanka vänner!
Vi har äntligen fått riktig sommarvärme här uppe och jag har försökt få lite färg på min vita (läs genomskinliga) kropp!
Jag räknar ner dagarna tills det är dags att väga mig igen, vilket jag gör på söndagar, jag blir lätt besatt och vill väga mig varje dag, men jag har satt en gräns på en gång i veckan.
Annars kanske det en dag står stilla på vågen och då blir man bara såå besviken och tappar motivation, jag talar iallafall för mig själv.
Jag fortsätter med min löpträning med min älsklings-app 10K trainer och börjar komma upp i både fart och längre avstånd, så kul och motiverande när man verkligen märker att det händer saker med både kroppen och träningen!
Bilden dök upp i appen efter ett träningspass med 10K och den fick mig faktiskt att känna mig så stolt!
Min helgfrukost består av Slankas goda Chokladpudding, jag följde förra månadens Slankamodeller – Rasmus och Christofers tips om att låta puddingen stå i kylen minst 12 timmar.
Och det blir verkligen så himla gott!
Ha en toppen bra helg och fortsätt att kämpa på!
Kram Emma
Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Share this post