Slipga fram en diamant

Hej alla Slanka vänner!
Jag kan verkligen inte få nog av detta vädret!
Jag blir så full av energi och glädje av denna sol och värme!

Jag hade aldrig vågat hoppats att allt skulle gå så bra med Slanka Maxi. Okej jag har inte samma energi som när jag vanligtvis äter mat, jag orkar tex inte springa längre än 5km eller träna hårt och intensivt, men jag vet att jag kommer att komma dit och det räcker för mig just nu.

Det är det här med att hitta motivationen, att hitta sin egen väg.
Om man inte mår bra eller gillar sitt utseende så kan man inte bara kopiera någon annans väg, utan det gäller att hitta sin egen, det är väl det som är det svåra.

Leta, testa och framförallt våga misslyckas!

Välmåendet sitter inte i din spegelbild utan det är så mycket mer!
Det finns Dig och din väg, den vägen som gör att du hittar dig själv och det som funkar för dig!
Tänk dig själv som en diamant, som du kan slipa på hur mycket du vill, men den kan alltid stråla vackert vilken form den än har ❤
Det är inte många inlägg kvar av mig som gästbloggare på slanka, men jag hoppas att jag hittills har triggat igång någon form av motivation och energi hos er!
Stor kram
Emma
Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!
 

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

 

Share this post