Emma går i mål

Hej alla Slanka vänner!
Det har blivit dags för mitt sista inlägg här på Slanka!
När jag började med Slanka Maxi för 4 veckor sedan hade jag en startvikt på 76.1kg och ett midjemått på 101cm.
Min målvikt var 65kg, men framförallt att kunna komma i min bröllopsklänning!
Jag är så himla nära min målvikt nu och bröllopsklänningen passar ???? ????
Såhär ser vikten och midjemåttet ut idag 66.5kg och 85cm!
Jag har alltså gått ner nästan 10kg och jag har förlorat 16cm runt midjan!
Det är så nära och jag kommer fortsätta att kämpa mig neråt så långt det går!
Jag vill önska er stort lycka till med vikten och er motivation att köra på!
Du kan om du vill och våga tro på dig själv!
Jag trodde aldrig någonsin att jag på 4 veckor skulle förlora så mycket som 10 kg och jag är så himla glad för det och om inte annat ännu mera motiverad!
Nu kan jag gifta mig med gott samvete i augusti och jag längtar ännu mera nu än innan! ????
Ta hand om er!
Stor kram
Emma
Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Emma och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Emma går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Emma kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Share this post