Slanka Kombi – njut under semestern av god mat och gå ned i vikt

Slanka Kombi

Gå ner i vikt lite långsammare med Slanka Kombi. Passar perfekt nu i semestertider. Du kan välja att starta din viktminskning direkt här eller så har du trappat ner från Slanka Maxi.  Du äter dina 3 Slanka-måltider som basmat och lägger varje dag till en mindre måltid med vanlig mat på ungefär 500 kcal, enligt tallriksmodellen. Du äter alltså alltid minst 4 måltider så fungerar förbränningen bäst under din viktminskning.

Drick ungefär 2 liter vatten per dag. Fler alternativ för en flexibel modell får du hos din Slanka-coach. Med Kombi uteblir ketonfasen, som dämpar hungerkänslorna, och din viktminskning tar något längre tid. Fortsätt med Kombi tills du nått din målvikt. Du kan ersätta en Slanka VLCD (shake, soppa eller pudding) med en Slanka LCD Måltidsbit. Glöm inte den dagliga motionen under ditt viktprogram.

Här kan du handla Slanka!

Share this post