Nu ska extrakilona bort med hjälp av Slanka Maxi

Hej alla Slanka följare!

Jag heter Gosia och är en mammaledig 3-barnsmamma som behöver gå ner minst 15 kg i vikt. Nu idag den 4 juni börjar jag min 3 veckor långa viktresa på Slanka Maxi. Redan idag startar jag den mentala omställningen. Som Slankas juni-modell kommer jag att dela med mig av min resa men även skapa diskussioner med följare om kost, matvanor, olika sätt att se på mat i övrigt och inställningen till kropp och hälsa.

Startvikt: 82 kg
Längd: 169 cm
Slutdatum: 25/6

Att gå ner i vikt är inget lätt utan en kamp med både sinne och kroppen. Jag har provat alla möjliga dieter och Slanka var den jag fastnade för. Jag går mycket på smak och har svårt med att äta något jag inte tycker om och det var en av anledningarna varför just jag valde Slanka. Deras produkter är faktiskt goda! Det gör det lite enklare med att gå ner i vikt.

På min viktresa genom juni månad kommer ni få veta mer om vem är jag, vad jag gör för att klara dagen med viktminskningen, mina knep, vad jag har provat som har funkat men även vad jag provat som har gått helt fel. Jag hoppas på att kunna motivera fler att ta steget med att börja sin viktnedgång. Kanske får jag med mig någon som dag för dag kämpar på med mig – en nybörjare eller kanske någon som har hållit på med Slanka ett tag och har värdefull erfarenhet och tips att dela med sig av. Jag ser detta som något oerhört spännande.

Provade Slanka Cappuccino shaken idag. Gillar man smaken av kaffe så kommer man gilla den. Måste säga att den smakar godare änn vanlig cappuccino. Undrar om den är godare som varm? Vad tycker ni? Någon som provat och märkt en skillnad?

 

Här är bilder på mig när jag sökte att bli Slankas Junimodell – då vägde jag 93 kg. Sedan dess har jag gått ned på egen hand till 80 kg på Slanka Kombi. Eftersom jag redan tappat i vikt är jag lite orolig att min viktresa inte kommer ta fart lika snabbt som tidigare Slanka modeller. Vi får se hur det går!

Vill du också gå ned i vikt med Goshia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Goshia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Goshia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

 

Share this post