En ny livsstil med Slanka

Andra dagen i min nya livsstil. I morgonkaoset med tre småbarn så drack jag i omgångar min Slanka shake Apelsin/Choklad smak. Det är en av mina favoriter. Lämnade barnen på förskolan och åkte iväg på ärenden.

När jag kom hem så säckade jag ihop på soffan och då kom första suget efter något sött. Något litet. bara en chokladbit, ett kex en banan. Nej sa jag till mig själv och började tänka varför det hände när jag satte mig ner. Det var ett mönster jag följde. En dålig vana som man måste bryta. Hålla ut tills det är dax för nästa shake. Så jag ställde mig upp och försökte tränga bort sötsugkänslan och började städa hemmet efter morgonens röra. Det fick mig att fokusera på annat. Mycket handlar nog om att bryta vanor och ersätta dom med andra. En ny livsstil. Tänka på att nu i sommarvärmen dricka mycka vatten.

Nu lite tips till er som kör Slanka Kombi eller Slanka Balans: i fredags den 1/6 var jag på Mamma Mia i Tyrol och tog mig en nyttig portion vegetarisk mat med mycket grönsaker som var serverades på ett roligt sätt. Kan rekommenderas till dig som kör på Slanka Kombi eller Slanka Balans. Gott och nyttigt!

Vill du också gå ned i vikt med Goshia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Goshia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Goshia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Goshia och Slanka? Handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Goshia och Slanka? Handla här!

Share this post