Så här gör jag Slankas Havremål bäst

Nu har mina tre veckor gått som Slankas Juni-modell men jag har fortfarande några tips att dela mig av. Här är ett av dom.

Slankas Gröt eller Havremål som det också kallas är något jag gillar att äta till frukost. Jag föredrar att min gröt ät lite tjockare hållet i konsistensen. Så jag kom på ett hälsosamt knep på att få gröten lite tjockare.

Efter operationen av svår förlossning så rekommenderade läkarna att jag skulle äta ett tarmreglerade medel som heter Inolaxol. Det är inte laxeringsmedel utan ett medel som stabiliserar tarmens funktion. Tarmreglerade medlet är receptfritt och gick att köpa på apoteket. Läkarna rekommenderade det trots att jag har morbus crohn som är en tarmsjukdom. Det här medlet smakade ingenting men när man hällde det i Slankas Goda Gröten/Havremål  så blev den ännu mera fast i konsistensen.

Jag använde 1-2 Inoxanolpåsar i min Slanka Gröt/Havremål. Maxintaget per dag var 3 Inoxanolpåsar/dag. Det ger inga extra kalorier och du går inte ur ketonfas.

Jag kan rekommendera det i gröten om man som mig gillar lite tjockare gröt. Dock behöver man mixa ihop det ordentligt med gröten för att undivka klumpar. Sen är det bara att värma på i microugnen. Lite kanel på det och vips så har du en hälsosamm frukost om du som jag gillar gröten till frukost. Om du är osäker på om du kan använda detta medel så kontakta din läkare och fråga. Jag har läst att det är väldigt vanligt att bli lite hård i magen när man kör en diet som är baserad på enbart flytande föda. Då kan detta medel vara en hjälpsamt.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Gosia går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Gosia kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Gosia och Slanka? Handla här!

Share this post