Följ Slankas Juli-modell Victorias viktresa 2-23/7

Hej alla!

Jag heter Victoria och jobbar som sjuksköterska och har 3 barn och bor i Stockholm.
En vacker vårdag satt jag på balkongen och tittade på fotografier från 1986 och tänkte att jag skulle vilja vara lika smal som då.
Nu har jag bestämt mig för att göra något åt  min vikt – och gör jag det med hjälp av måltidsersättningar från Slanka och jag börjar den 2 Juli och kör igång 3 veckor! Min inställning är, kan andra, så kan även jag lyckas.
Nu kör jag en 3-veckors viktresa med Slanka Maxi, dvs 3 Slanka/dag mot mitt mål tillsammans med min coach Jeanette och er läsare här på Slankas blogg.

Mitt slutmål är att väga mellan 55-60 kg. Jag är beredd att köra hårt, ska följa instruktionerna och vet att om senast 3 månader ska jag se ut som på fotona från 1986 ????.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Share this post