Intervju med Victoria del 1

Vad roligt att träffa dig Victoria och att våra Slanka följare får lära känna dig lite bättre! Du är Slankas inspirerande Juli-modell. Berätta, vad fick dig att söka till att bli Slankas Månadsmodell?
Jag funderade att gå ner i vikt länge och visste bara inte exakt vad jag skulle göra åt det. En dag satt jag och sökte på nätet och hade hamnade på Slankas hemsida och där fanns information om att Slanka sökte efter Månads-modeller som skulle blogga om sin viktminskning. Jag tänkte att om jag söker och blir vald, då är den ödet. En stund senare fick jag mail från Jeanette och blev överlycklig och bestämde mig för att köra stenhårt.
Hur har du tacklat hunger och sug i den här sommarvärmen som varit ovanligt varm 2018?
Man faktiskt bli mindre hungrig när det är varmt, däremot blir man sugen på glass, vattenmelon och frukt, men Slankas Minttabletter och det faktura att man kan göra jättegod Slanka-glass i glassmaskinen av Slankashake hjälpte mig. Kolla in mitt recept i bloggen. 🙂
Berätta om din vikthistoria, har du tidigare haft problem med övervikt/extrakilon, Victoria?
Jag hade försökt hålla min normalvikt (vilket liger runt 60 kg) under hela mitt liv och har lyckats för det mesta. För 6 år sedan föddes mitt tredje barn och jag fick komplickationer under graviditeten och hade gick upp i vikt ca 13 kg. Sedan dess har jag försökt med olika dieter men har gått ned och sedan upp igen.
Jag kom på att jag ska försöka ändra min ”långsiktiga inställning” till hälsa och viktnedgång, men jag ville ändå ville ha rivstart. Denna gång ville jag komma igång och få en kickstart, det innebär att minska mina portionsstorlekar, minska sockersug och matsug, det är därför passade Slanka mig bäst.
Du lyckades så fint med dina 3 veckor på Slanka Maxi. Vad är dina bästa tips för den som vill lyckas gå ned i vikt med Slanka VLCD? 
Det är bäst att man har kompis som kan köra samtidigt, om inga av dina nära vill, så kan man alltid hitta någon på nätet och köra tillsammans. Vänd dig till coachen när du har problem och tänker hoppa av. Tänk på ngt annat än mat, hitta roliga kläder som din nästa delmål att belöna dig med. Det underlättar att ha flera olika delmål längs vägen. Hitta ngt ”morot”, t. ex gå och prova kläder i affären. Gå ut och promenera på kvällar och helger. Det är mycket tuffare att sitta hemma och hålla dieten.
Missa inte fortsättningen på intervjun i morgon!
Vill du också prova Slanka, handla här!

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Share this post