Intervju med Victoria del 2

Hur har du tränat under Slanka Maxi?
Jag hade gått långa promenader för den mesta, men försökte gå till simhallen eller gym 2 gånger i veckan. Det är viktigt att komma igång med den minsta träning, sedan kan man öka succesivt.
Vilken/vilka har varit dina favoritsmaker i Slankas produktsortiment?

Min absolut favorit är fortfarande Slanka ApelsinChoklad – jag gillar den både kall och varm. Sedan tycker jag också om alla Slankas soppor som är så goda att äta till middag – jag tycker det är gott och mättande att dricka/äta något varmt till kvällen.

En annan sak är att jag verkligen gillar är Slankas Chokladpudding, för att få tugga lite, annars tycker jag att alla smaker är goda och det är bra att kunna variera sig. Jag gillar att Slanka finns i många olika smaker. Gröten går ju att äta både som just gröt men också att äta som välling eller som Havremål.

Hur har du tänkt när du har haft en tillfällig svacka?
Jag försökte tänka på något annat, det vill säga, det jag ville uppnå (syftet) med min viktnedgång och om det är absolut inte hjälpte, då ringde jag till min coach.
Vad har du haft för delmål på vägen mot att nå din målvikt?
För att ta bort sötsuget och lära mig klara på lägre antal kalorier kalorier. Sedan vill jag  gå ned till under 72 kg snabbt och fortsätta  i en långsammare takt därefter mot min målvikt som ligger runt 60-65 kilo.
Hur har du belönat dig med annat än mat och dryck under den här tiden när du har gått på Slanka Maxi?
Jag har provat kläder och tagit fram gamla klädesplagg från förrådet och provat med jämna mellanrum och har med glädje konstaterat att de passar bättre och bättre – vilket varit en kick för motivationen och självförtroendet. Det kan jag tipsa om!

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Victoria går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Victoria kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Victoria och Slanka? Handla här!

Share this post