Mina delmål med min viktresa med Slanka

Det har redan hunnit blivit torsdag den första veckan på Slanka Maxi. Det är mest troligt att jag är inne i ketos nu – och jag känner mig fantastisk. Är så glad över att få denna möjligheten att förändra mina vanor och mitt liv till det bättre. Kan verkligen se mig nå mitt mål och då blir jag den lyckligaste personen i världen!

Så glad jag är idag och så glad jag blir när jag har tränat! Jag har jag inte varit så här glad på två år då jag senast gick ner 25 kg. Sjunger och dansar, tränar och skojar. Härlig känsla. Idag åt jag Slanka Vanilj Shake till frukost, Jordgubb Shake som lunch och smarrig Slanka Mintchoklad till middag.

Ska även köpa en glassmaskin och prova göra Slanka glass, Jag hört nämligen hört att det ska vara super smarrigt, så givetvis måste det prövas. Att utgå från Slanka Vanilj är bra, för då kan man tillsätta olika essenser som är helt sockerfria – och man kan få vilken smak man vill. Essenser finns att köpa i stora mataffärer och finns där man köper smaker till läsk etc eller bakverk – kolla bara att det inte är socker tillsatt.

Nu över till träningen. Mest troligen är att dagens träning blir de sista 60 minuterna för denna vecka. Sedan blir det vilodagar nu på lördag och söndag (om jag kan hålla mig borta från träningen vill säga).
Måste studera nu i helgen. Jag läser till undersköterska på 50% distans. Just nu pluggar jag psykologi, ingen lätt kurs men väldigt intressant.

Fortsätt njut av sommardagarna! Vi hörs snart igen – lite lättare och ännu ljusare i sinnet och närmare våra mål!

Kramar från Linda 🙂

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Share this post