Kläderna sitter mycket lösare

En hektisk dag. Lämnade sonen på dagis och försökte få fatt på vårdcentralen för att boka tid för sonen. Inte helt lätt då dem knappt svarar i telefonen och så har man samtidigt en liten bebis har hemma som också vill ha uppmärksamhet. Träning på 30 min hann jag ändå med och disk och tvätt också. Jag är på bra humör, glad och förväntasfull över hur jag kommer att se ut i slutet av Slanka Maxi perioden. Till frukost så blev det en varm Slanka Choklad Shake. Jag tycker faktiskt att de är godare att dricka iskalla i en blender med is.

Lunchen bestod av varmSlanka Kyckling soppa och kvällsmaten en god iskall Slanka Jordgubb Shake. Vill väga mig idag igen, men väntar tills nästa måndag när det är dax. Inte bra att väga sig för ofta.

Har dock märkt att kläderna sitter lösare, kan ha mina gamla jeans och jacka (går till och med att knäppa jackan utan problem). Så himla härligt och bra för motivationen. Så klart att man har gått ner även om kanske inte riktigt vågen visar detsamma. Bättre att följa klädstorleken och måttbandet.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Linda går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Linda kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Linda och Slanka? Handla här!

Share this post