Nu startar Elins viktresa med Slanka

Hej alla Slanka-vänner!
Idag startar jag min månad som Slankamodell och hoppas att detta ska gå alla tiders.
Vem är jag då?
Elin, tjej på 22 vårar och bosatt i Västra Götaland. Älskar musik och djur – så bor därför på landet med ett stort musikrum. ????Är även fylld av ångest då högskolan startar på måndag morgon… ????
Till den där jobbiga saken då, som är orsaken till att jag skriver till er idag (och tre veckor framåt!)… Vågen säger idag 91 kg. Jag har försökt resonera med han, men tydligen måste jag själv göra en insats för att det ska ändras? ????????‍♀️
Min målvikt är 68 kg och ska nu försöka att ta mig dit med hjälp av Slanka! Jag tänkte även att i denna veva försöka komma igång med gym igen. Lyckades med hjälp av pt, koständring och träning gå ner en hel del kilon för ca 2 år sedan. Men i samma vända så träffa jag min pojkvän och sambo ❤tyvärr innebar det att gymmet inte blev en prioritering, som senare försvann helt och istället dök de där förbaskade, och ökända, ”sambokilona” upp ????????
Men nu ska de bort! Följ med mig på min Slanka-resa, så ses vi!

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Share this post