Längtar efter ketonfasen

Hola amigos!

Det känns som att ketonfasen är nära. Känner en större mättnad av påsarna och försöker dricka så mycket vatten det bara går – naturligtvis är det supersvårt att dricka vatten nu när jag måste annars är det ju gott menar jag?

De första två veckorna av högskolan kommer att bestå av aktiviteter, fest och alkohol – vilket är fruktansvärt jobbigt. Att sitta med utan att dricka är jättetråkigt. Missförstå mig rätt. Det är klart att det går att ha roligt utan alkohol! Men såhär vid ny skolstart finns det en viss gemenskap vid dessa fester och vetskapen om att jag inte får/ska dricka något är nog det värsta.

Jag hoppas att ketonfasen kommer in med dunder och brak, så jag slipper ha den här känslan.

Vi hörs och ses snart igen!

Kramar från Elin

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Share this post