Vatten är mitt tips till er mot sötsuget

Hej alla Slankisar!

Fick imorse stressa från bilen till skolan, för tydligen kör alla fattiga studenter bil till skolan?! God logik vi har
Har fått in träning idag, i form av en aktivitet med skolan – vi leker lekar så här i början! Vi är bara vuxna på papper…
Ketonfasen har kickat in, påsarna är mättande och goda och jag dricker så mycket jag kan. Har märkt att om jag klunkar i mig ett stort glas vatten innan jag ska göra i ordning en av mina shake/soppa, så blir jag inte så läskad av annat i köket . Tips!(?) Lite av mitt sötsug kvarstår men försöker tänka på annat – vatten hjälper år både hunger och sötsug! Mitt tips till er, eller nåt!
Hoppas ni kör S L A N K A nu med mig, så hörs vi!

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Share this post