Slanka Cappuccino och Kycklingsoppa har blivit mina favoriter

Glad fredag på er Slankisar!
En vecka har nu gått för mig med Slanka Maxi och det känns rätt bra faktiskt. Vet inte om det är inbillning, men tror jag får minska ett snäpp på bältet…
Får i mig ungefär 2 liter vatten/dag, försöker öka den successivt till 3 liter, men jag tycker det är fruktansvärt svårt.
Min favorit Slanka Shake är definitivt Cappuccino. Brukar ha en näve isbitar, som jag krossar i en matberedare, med runt 2dl vatten, så blir det supergott ????. Jag brukar också dricka den rykande varm – den har helt olika smaker. Prova du också!
Kycklingsoppan är, by far, den största favoriten men tar den inte alltför ofta så jag inte tröttnar på de. Variera den genom att ha lite curry eller cayennepeppar eller senapsfrön. Så gott!
Har inte vägt mig än – vågar inte se vad den säger men vi får väl se om jag gör det till nästa vecka!
Ha nu en grym helg, så ska jag ladda upp för en till vecka av Slanka och högskola, så syns vi!
Peace out ✌

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Share this post