Nu börjar jag 2:a veckan på Slanka Maxi

Hej på er!
Helgen försvann som vanligt i ett snabbt svep och nu är det tillbaks till skolan igen. Hoppas att ni alla har röstat! ????
Nu ett par dagar senare är jag säker på att bältet har blivit större! Märks runt magen att något händer, men har ännu inte vågat ställa mig på vågen…
Med skolstarten rör jag mig betydligt mer än innan och nu har jag även fått konkat hit cykeln, så nu blir det cykel till och från skolan!
Min vattenflaska sitter mer eller mindre klistrad i handen – om inte är jag framme med huvudet under kranen stup i kvarten
Kramizz, Elin

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.
Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Share this post