Utomhusträning och vattendrickande

Idag är det varmt och härligt! Sista sommarvärmen i Sverige, så får väl ta vara på det ????. Varför inte passa på att vistas utomhus? Promenader, en cykeltur, lätt jogging, plocka svamp, trädgårdsarbete – gör något som du tycker är roligt!

Har idag ännu inte ätit någon Slanka, då jag verkligen inte kände för det imorse. Men nu är jag fruktansvärt hungrig istället, så det blir hem och göra i ordning en Slanka Kycklingsoppa med lite sjögräsnudlar.

Det är viktigt att inte glömma bort att dricka 3 liter vatten per dag på Slanka Maxi. För att göra det brukar jag ha med min 1,5 liter vatten flaska som jag fyller på 2 gånger per dag.

Jag försöker få i mig allt vatten innan kl 18.00 på kvällen så jag inte ska behöva vakna på natten. Det var mina bästa tips till dig idag.

Vill du också gå ned i vikt med  Elin och Slanka? Handla här!

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

 

Share this post