Nu vill jag prata allvar med er alla – del 2

En viktig insikt för mig är nu när jag gått på Slanka Maxi är jag måste se detta ur ett större perspektiv. Annars finns risken att man kan se det som en quickfix. Du måste ändra på dig och din livsstil från grunden. Men ändrar du inte livsstil och ditt förhållningssätt – fungerar faktiskt ingen diet.

Det är jätteenkelt att berätta detta för andra, hur det är man ska göra. Men det är så svårt att faktiskt göra själv. Jag kämpar med det här var eviga dag och vissa dagar går det självklart bättre än andra dagar.
* * *
Att vara månadsmodell nu i september var inte den bästa timingen för mig privat, men är ändå väldigt glad över att ha fått chansen. Vågen visar andra siffror, lägre siffror, än från starten. Jag är inte helt nöjd med det, mest för att jag inte ser någon skillnad, men det är ändå en tvåsiffrig minskning på vågen – jag gjort sen i våras.

Nu har jag fått ta ut lite pessimism på er, så nu känns det bra! ????

Imorgon gör jag sista dagen med Slanka Maxi – och på söndagmorgon så drar vi faktiskt iväg utomlands! Men det innebär då att ni får en liten efterbild och även antalet kilon jag har förlorat med hjälp av Slanka ❤

Kramizar från Elin

Coachens kommentar: Det är svårt att ändra livsstil, annars skulle ingen lida av övervikt eller fetma. Det är ett stort och påfrestande åtagande att ändra livsstil och man måste aktivt jobba med det här frågorna dagligen – att göra de bättre och klokare valen, livet ut. Vissa dagar är det lättare och vissa dagar är det jättejobbigt – man behöver be om stöttning och hjälp.

Med Slankas goda lågkalorimat har du ett utmärkt verktyg och med Slankas coachers kunskaper får du tips och stöd under din viktresa – så du också kommer i mål och lyckas.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Share this post