3 veckor på Slanka Maxi är över – resultatet

Hej allihopa!
Mina tre veckor av Slanka är nu över och jag måste väl erkänna att det inte har gått som jag önskat. Som jag sagt tidigare har inte denna tid varit den mest ultimata för att gå på diet. Det har varit underbart att bara slänga i sig en shake till frukost innan skolan – då jag vanligtvis inte är en frukost person – men då mycket hände samtidigt så prioriterades inte kost och träning i första hand.
Vikten har gått upp och ner, beroende på kroppens dagliga energi och beroende på vilken våg jag använt. Men jag har under dessa tre veckor gått ner runt 4 kg.  Vilket innebär att vågen nu säger 87 (88) kg istället för 91. Inte det resultatet jag velat ha, men fortfarande ett minus  gick på Slanka tidigt i våras i x antal veckor och lyckades gå ner 10 kg – så ligger tekniskt på -13 kg nu .
Det jag är mest nöjd över är att magsäcken vant sig vid ett mindre matintag – superkul att bli mätt på en mindre portion mat än man är van vid.
Nu ska jag ta och njuta av denna underbara all-inclusive resan jag blivit bjuden på resa.Så börjar skolan på riktigt vid hemkomst och så ska även träning komma in i vardagen .
 (Så ska jag försöka att inte gå upp något här i Rhodos ????)
Ha de så gött, så hörs vi säkert igen!!
XOXO Elin

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Elin går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Elin kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Elin och Slanka? Handla här! 

Share this post