Jag kommer redan i mina älsklings-jeans igen

Hej alla Slanka vänner!

Härligt med fredag! Auto-pilot är på… Nu har jag en rutin på min dag…förutom när jag är på jobbet förstås, där är
det mycket spring och stress, men mina dagliga Slanka måltid hänger med. Inga konstigheter
här. In i väskan och jag är klar. Jag är mer gladare nu och kan äntligen säga att mina gamlafina älsklingsjeans passar mig igen!Det som är så roligt och motiverande med Slanka Maxi är de snabba resultaten – det verkligen en sann kick för motivationen. Jag hade inte räknat med så här snabba resultat! Prova Slanka Maxi du också – om du vill ha snabba resultat!
Ha det gott i höstmyset nu och trevlig helg – så hörs vi på måndag och kör igång vecka 2 🙂

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Share this post