Mitt bästa tips – drick vatten i vackra glas

Hej alla Slanka vänner!

Det går bra nu, kaffesuget är borta och jag börjar vänja mig att dricka te. Att dricka te har för mig varit förknippat med förkylning eller när man är frusen. Så nu lär jag mig och min kropp gilla te. För att inte nämna att även mina tjejer dricker te på kvällen för att varva ner – det händer inte i min familj! Nu går jag på auto-pilot, jag har mina bestämda tider och det är rätt ok faktiskt men kvällarna är dock jobbiga när man känner doften av god gryta eller pizza! Vad gör jag då?? Undrar ni.. Jo jag tar faktiskt ett stort glas vatten. Funkar utmärkt att stilla hungern. 3 liter vatten per dag jämt fördelat under dagen. Varför inte hälla upp vattnet i ett vackert glas – det gör mer än vad man kan tro! Prova! 🙂

Ha det gott i höstmyset nu 🙂 Snart är det helg och första veckan närmar sig sitt slut – det här börjar gå som på räls.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Slanka Maxi innebär att Sanna går på Slankas intensivaste viktprogram där man äter 3 Slanka måltider per dag – men med ett mycket lågt kaloriintag på totalt 500 kcal/dag, en så kallad VLCD (Very Lov Calorie Diet). Efter 3-4 dagar börjar kroppen producera ketonkroppar vilket gör att hungerkänslorna kraftigt avtar och muskelmassan samtidigt skyddas. Reserverna tas från fettlagren.

3 Slanka måltider per dag ger 100 % fullvärdig näring med alla vitaminer, mineraler och spårämnen som kroppen behöver – därför ställer inte kroppen inte in sig på svält.

Sanna kommer också få coachning och stöd från Slankas träningsexpert Jeanette. En del av mångas framgång i viktnedgången – är just stödet och kontakten med Slankas coacher – som ger feedback och hjälper en med att träna in nya tankebanor under en livsstilsförändring.

Vill du också gå ned i vikt med Sanna och Slanka? Handla här! 

Share this post